Beveiligingssysteem

BeveiligingssysteemUw eigendommen beveiligen is ontzettend belangrijk. U wilt het dieven en vandalen immers niet te makkelijk maken! Van Dulst Automatisering is gespecialiseerd in het leveren en monteren van een beveiligingssysteem op maat.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ICT en installatietechniek zijn wij in staat om goed vakwerk af te leveren. We zijn bekend met de aanleg van zowel grote als kleine systemen, ook in combinatie met de opslag van camerabeelden (zowel online als lokaal).


Wat is de functie van een beveiligingssysteem?

Met een gedegen beveiligingssysteem kunt u uw eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Het aantal inbraken in Nederland stijgt helaas nog steeds. Wilt u uw eigendommen daarom beschermen? Dan komt u niet meer om een beveiligingssysteem heen.

Van Dulst Automatisering levert kwaliteit. Daarnaast stellen wij het systeem zo in dat u maximaal rendement krijgt van het geleverde systeem.


Waar kunnen beveiligingssystemen worden ingezet?

U kunt bij ons terecht voor een beveiligingssysteem voor een groot aantal uiteenlopende locaties. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook als zakelijke gebruiker.


Enkele voorbeelden van geschikte locaties:

– Onderwijsinstellingen
– Verzorgingstehuizen
– Kindercentra
– Jachthavens
– Winkelpanden
– Kantoorpanden
– Woningen
– Opslagcentra

Uiteraard zijn de mogelijkheden niet beperkt tot bovenstaande locaties. Bent u benieuwd of een beveiligingssysteem ook voor u geschikt is en wat tot de mogelijkheden behoort? Neem dan contact met ons op!


Mogelijkheden van een beveiligingssysteem

Een goed geconfigureerd beveiligingssysteem biedt vele mogelijkheden. Wanneer u gebruik maakt van camera’s en/of alarmsystemen dan bent u vaak niet alleen tegen diefstal beveiligd, maar ontvangt u ook een melding bij zaken als brand of wateroverlast.

Voor onze beveiligingssystemen maken we graag gebruik van het merk Jablotron. Dit gerenommeerde merk biedt hoogwaardige beveiligingsapparatuur.

Een van de voordelen van Jablotron is de gratis app voor smartphone en tablets en de mogelijkheid om op desktop in te loggen. Zo kunt u waar ook ter wereld meldingen inzien.

Indien u gebruik maakt van een IP camera is het bovendien mogelijk om camerabeelden en geluidsopnamen vanuit de hele wereld te bekijken. Ook dit kan via desktop, mobiel of tablet. U heeft hiervoor wel een werkende internetverbinding nodig. Dit is vooral handig tijdens reizen of vakantie.


Vragen over ons beveiligingssysteem?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dergelijk systeem voor beveiliging? Neem dan contact op via 085 744 1000 of stuur een e-mail naar [email protected].

Neem direct contact met ons op