Beste zakelijke printer 2021

OP ZOEK NAAR DE BESTE PRINTER VOOR UW BEDRIJF?

Wij plaatsen veel computers, monitoren, servers en printers. Ook geven wij advies over deze producten, de keuze van een printer is vaak ingewikkelder dan van een computer of laptop.

Dit komt vooral dat er bij printers een enorm prijsverschil zit in de hardware en inkt. Wij hebben loop der tijd veel soorten printers uitgeleverd ook van diverse merken.

Nu werken wij met een printer die veelzijdig is, A4 & A3 geschikt is en goeie ondersteuning en garantie biedt en vrijwel in elke onderneming past.

BROTHER MFC-J5945DW IS DE BESTE PRINTER VAN 2021

De beste printer van 2021 is bij ons absoluut de Brother MFC-J5945DW. In 2020 was de beste printer een HP printer, maar naar de nieuwe Windows 10 update en de HP update op printers waardoor veel cartridges niet meer werkte en voor veel problemen.

Dit zorgde en de supportafdeling van HP ontoereikend was en onbekend was met dit probleem hebben wij en de klant veel ergernis gehad en hebben wij bij sommige klanten zelfs een alternatief aangeboden.

Beste zakelijke printer 2021 Brother MFCJ5945DW

WAAROM IS DE BROTHER MFC-J5945DW BESTE PRINTER VAN 2021?

Uiteraard hebben wij eerst een overzicht gemaakt van alle printers die wij geleverd hebben aan bedrijven. En de eisen van de klanten op een rijtje gezet.

Bij dit onderzoek kwamen een aantal punten naar voren die bedrijven belangrijk vonden o.a.:

– Printsnelheid
– Lage printkosten
– Scan naar e-mailmogelijkheid
– Hoge capaciteit cartridges + automatisch leveren
– Dubbele papierbak
– A4 & A3 afdruk mogelijkheid
– Minimaal 3 jaar garantietermijn

AFDRUKSNELHEID

De printsnelheid is een van de belangrijkste kenmerken voor een bedrijf. Als een printer traag is en je moet wachten als je 4 velletjes print en je hebt 20 medewerkers dan kan dat wachten op jaarbasis een hoog bedrag zijn wat ook nog eens elk jaar terugkomt.

De Brother MFC-J5945DW heeft een afdruksnelheid A4 zwart/wit van max 35 pagina’s per minuut en in kleur tot max. 27 pagina’s per minuut.

LAGE PRINTKOSTEN

De Brother MFC-J5945DW vinden wij de beste printer van 2021 omdat hij ook zeer lage afdruk kosten heeft.

Met de optionele super hoge capaciteit inktcartridges print u tot 6.000 pagina’s zwart en 5.000 pagina’s in kleur*, waardoor onverslaanbare kosten per pagina (CPP) worden behaald.

Samen met de aantrekkelijke aanschafprijs, zorgt dit voor een lage totale eigendomskosten (TCO). Daarnaast heeft de printer een lage uitstoot en verbruikt zeer weinig energie, waardoor deze ook een bijdrage levert om het milieu te ontlasten.

SCAN NAAR E-MAIL

Wat voor veel bedrijven ook makkelijk is dat je met deze printer ook kan scannen direct naar een email adres. Zo kunt u met deze printer meerdere email adressen invoeren zodat iedere medewerker direct het gescande document in zijn of haar mailbox ontvangt.

U kunt ook direct vanaf de MFC-J5945DW zonder tussenkomst van een pc verbinding maken met populaire web- en clouddiensten zoals Dropbox, Evernote®, OneDrive en Google Drive™.

HOGE CAPACITEIT CARTRIDGES

Ook zijn er voor deze Brother printer hoge capaciteit cartridges leverbaar, waardoor bedrijven veel kunnen printer zonder vaak de cartridge te moeten vervangen.

Afrukcapaciteit (aantal pagina’s per cartridge)

– Zwart 6.000 pagina’s
– Kleur 5.000 pagina’s

Ook kan de klant kiezen dat de cartridges die leeg zijn automatisch de volgende dag geleverd worden. Hier voorkomt de klant dat er cartridges beheer uitgevoerd moet worden en 100% zeker weet dat de cartridges altijd op voorraad zijn.

DUBBELE PAPIERBAK

Standaard wordt deze printer geleverd met 2 papierbakken die ieder een opslagcapaciteit hebben van 250 vel. Bij veel bedrijven is dit gewenst omdat je 2 pakken papier in de printer kunt opbergen en dus minder vaak het papier hoeft bij te vullen wat ook weer tijd kost.

Beste zakelijke printer 2021 Brother MFCJ5945DW 2 lades

A4 EN A3 PRINT MOGELIJKHEID

Wat deze printer uniek maakt in zijn soort is dat deze printer naar A4 ook A3 kan printen. Hierdoor wordt de productiviteit en efficiëntie van deze printer flink verhoogt.

STANDAARD 3 JAAR GARANTIE

De Brother MFC-J5945DW wordt standaard uitgeleverd met 3 jaar garantie. Hierdoor wordt de klant gedekt op service, onderhoud, support, en het vervangen van onderdelen.

MEER INFORMATIE

Zoekt u een bedrijf die van A t/m Z alles kan verzorgen voor een computer netwerk? Dan kunt u ons bereiken via de onderstaande gegevens.

Telefoonnummer 085 – 744 1000 e-mail info@vandulstautomatisering.nl

ticket system