WIFI NETWERK AANLEGGEN BEDRIJF

Veel Nederlanders hechten waarde aan een 24/7 bereikbaarheid. Daarom worden steeds meer (openbare) locaties voorzien van een wifi netwerk.

WIFI NETWERK AANLEGGEN

Voor het aanleggen van een wifi netwerk komt er meer bij kijken dan alleen het plaatsen van een draadloos modem. Er zijn veel apparaten die op dezelfde golflengte werken als het modem, waardoor het wifi signaal kan worden verstuurd. Het lijkt dan alsof u 100% bereikt heeft, maar in werkelijkheid is het een storend signaal van een ander apparaat.

Van Dulst Automatisering is gespecialiseerd in het aanleggen, configureren en plaatsen van wifi netwerken en straalverbindingen.

Zo hebben wij veel ervaring met het aanleggen van een wifi netwerk op uiteenlopende locaties, zoals:

WIFI NETWERK AANLEGGEN
  • Hotels en restaurants
  • Vergaderruimtes
  • Campings en vakantieparken
  • (Jacht)havens
  • Bedrijfslocaties


Neem direct contact met ons op


WIFI NETWERK AANLEGGEN OP CAMPINGS EN HOTELS

Tegenwoordig is het Internet niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Ook op onze vakantiebestemming beschikken we graag over Internet, zodat we altijd in contact kunnen blijven.

Dat is ook exact de reden dat veel campings en hotels investeren in een wifi netwerk. Op veel van deze locaties is het bereik van het wifi signaal namelijk niet toereikend. De verbinding is instabiel. Een goed wifi netwerk aanleggen is daarom erg belangrijk.

We starten daarbij met een onderzoek. Waar zitten er eventuele zwakke plekken in de omgeving die als stoorfactoren werken? En waar kunnen we het beste het modem (het access point) plaatsen? Wanneer deze punten in kaart zijn gebracht kunnen we starten met het aanleggen van het wifi netwerk.


WIFI NETWERK AANLEGGEN BEDRIJF POINT TO POINT

Met een Point to Point verbinding, ook wel straalverbinding genoemd, kunnen we twee locaties met elkaar verbinden en voorzien van een snel en stabiel netwerk. Het voordeel hiervan is dat we ook grotere afstanden kunnen overbruggen, tot wel 1,5 kilometer.


WIFI NETWERK AANLEGGENWanneer we een wifi netwerk aanleggen met behulp van een Point to Point verbinding hebben we een zender en een ontvanger nodig. Hiermee kunnen we enkele kilometers overbruggen. Met deze vorm van een wifi netwerk zijn geen netwerkkabels nodig. Een dergelijke verbinding is relatief eenvoudig op te zetten, met name wanneer er apparatuur met een ingebouwde antenne wordt gebruikt.


WIFI NETWERK LATEN AANLEGGEN

Heeft u problemen met u draadloos netwerk thuis of op de zaak? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, wij zullen ervoor zorgen dat u weer snel optimaal gebruik kunt maken van het draadloos netwerk.

WIFI NETWERK AANLEGGENVan Dulst Automatisering levert en configureert het wifi netwerk van A tot Z. Daarnaast beschikken wij over speciale apparatuur om de verbinding optimaal in te richten. Indien u wilt voorkomen dat er storende factoren uw netwerk laten wegvallen adviseren wij u om altijd een expert in te schakelen om een wifi netwerk aan te leggen.

Neem direct contact met ons op


CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer weten over wifi netwerk aanleggen bedrijf of wilt u van deze dienst gebruik maken? Neem dan contact op via 085 744 1000 of stuur een e-mail naar info@vandulstautomatisering.nl.

Uiteraard kunt u ook een contact formulier invullen op onze website zodat wij met u contact opnemen.